Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Τελευταία νέα

No image found!

Η μέρα μετά …

Η μέρα μετά …

Αλήθε....

Υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Οι Πολίτες της Κορινθίας προχωρούν μπροστά, Ενωμένο....

Η Ώρα της Στρατηγικής Επιλογής

Άρθρο στην εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας»

 ....

Πρόγραμμα

<<  Νοέμβριος 2018  >>
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

perifereia

logo_el

 

logo_ee

 Το Όραμα

DSC_8368111

 

Φίλες και Φίλοι,

Η πατρίδα μας και οι πολίτες της αντιμετωπίζουν τις συνέπειες καταστοφικών επιλογών από το σύστημα πολιτικής και οικονομικής διακυβέρνησης της Χώρας.

Η ανεργία έχει χτυπήσει την πόρτα κάθε ελληνικής οικογένειας ,με αποτέλεσμα η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια να συνθλίβουν τη συνοχή του κοινωνικού ιστού της χώρας αλλά και την αξιοπρέπεια κάθε Έλληνα πολίτη.

Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα εθνικό αδιέξοδο.

Η ανάδειξη ενός σύγχρονου οράματος που τροφοδοτείται ουσιαστικά από την Κοινωνία των Πολιτών αλλά και ενός αποτελεσματικού στρατηγικού σχεδιασμού για την πορεία μας στο μέλλον αποτελεί πλέον αδήριτη αναγκαιότητα για τη διαμόρφωση μιας κοινής κατεύθυνσης ,αλλά και βασικό κριτήριο αξιολόγησης κάθε πολιτικής δράσης.

Σήμερα ,περισσότερο από ποτέ ,αναδεικνύεται ξεκάθαρα ότι η εύρεση αξιόπιστων λύσεων στα προβλήματα μας δεν μπορεί να προέλθει αποκλειστικά από ένα άτομο ή από το σύστημα πολιτικής και οικονομικής διακυβέρνησης, χωρίς τη δημιουργική συμβολή της Κοινωνίας των Πολιτών και την αυθεντική της έκφραση σε κάθε τομέα πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας.

Η συμμετοχή της Κοινωνίας των Πολιτών αποτελεί την ασφαλιστική δικλείδα που θα προστατεύσει και θα οδηγήσει το Έθνος σε μια νέα πορεία ελπίδας.

Η Ελλάδα, η Κορινθία των αξιών που οραματιζόμαστε αναδεικνύει την αξιοκρατία, την ανιδιοτέλεια, την αλληλεγγύη και τη συλλογικότητα ως κυρίαρχα χαρακτηριστικά της Νέας Εθνικής μας Ταυτότητας.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της Εργασίας που οραματιζόμαστε θέτει ως βασική προτεραιότητα την ενίσχυση της «Ποιοτικής Εργασίας» ως κυρίαρχο στοιχείο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της Ασφάλειας που οραματιζόμαστε θέτει ως βασική προτεραιότητα την προστασία όλων των πολιτών της.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της Πρωτοπορίας, που οραματιζόμαστε αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα κυρίαρχα στον αγροτικό, πολιτιστικό και τουριστικό τομέα.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της καινοτομίας που οραματιζόμαστε αναδεικνύει και ενισχύει την επιχειρηματική δράση δημιουργώντας ζωτικό χώρο για τους ανθρώπους που μετατρέπουν καινοτόμες ιδέες σε παραγωγικές δράσεις.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της ανθρωπιάς που οραματιζόμαστε στέκει με ευθύνη δίπλα στους ανθρώπους της που πλήττονται από το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.

Η Ελλάδα, η Κορινθία της αειφορίας που οραματιζόμαστε σέβεται το περιβάλλον ως βασικό χαρακτηριστικό αρμονικής διαβίωσης και ανάπτυξης τόσο για τους πολίτες της περιοχής μας όσο και τους επισκέπτες της .

Η Ελλάδα, η Κορινθία της εξωστρέφειας που οραματιζόμαστε αντιλαμβάνεται τη παρουσία της ως ενεργού μέλους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, με διάθεση ισότιμης συνεργασίας που προκύπτει από τη μοναδικότητα της πολιτιστικής της ταυτότητας.

Η Ελλάδα , η Κορινθία είναι το σπίτι μας και αξίζει το σεβασμό μας, το σεβασμό όλων.
Το δικό μας σπίτι έχει χρώμα και αυτό είναι το χρώμα της ελπίδας


Μαριλένα Σούκουλη
Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας Ν.Δ

soukouli kyriakos

Video

Επίκαιρα

 • Βιογραφικό Σημείωμα CV
    Σούκουλη Βιλιάλη Μαρία Ελένη Βιογραφικό σημείωμα     Προσωπικές Πληροφορίες     Όνομα Πατρός Όνομα Μητρός Ημερομηνία γέννησης Τόπος γέννησης Διεύθυνση κατοικίας    εργασίας Τηλέφωνο Τηλ. εργασίας / FAX…
  Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 22:50 Διαβάστηκε 23036 φορές
 • Απολογισμός
  Απολογισμός Υιοθετώντας το ρητό που αναφέρει ότι η επανάληψη είναι η μητηρ πάσης μαθήσεως .... θα επαναλάβω  την μεγάλη ανάγκη της ενίσχυσης  ουσιαστικού διαλόγου, συλλογικότητας και συμμετοχικότητας  και όχι  βαρύγδουπων δηλώσεων………
  Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 22:46 Διαβάστηκε 211 φορές Διαβάστε περισσότερα...
 • Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη
  Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη Ενώ όλα ξεκίνησαν ονειρικά για τους παρευρισκόμενους δημάρχους στην εισήγηση της Μαριλένας Σούκουλη για τον αγώνα ενάντια στην ΤΕΡΝΑ και για το επαναστατικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, φτάνοντας μάλιστα να…
  Συντάχθηκε στις Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 19:50 Διαβάστηκε 218 φορές
 • Ένα πραγματικό παραμύθι
  Ένα πραγματικό παραμύθι Ένα πραγματικό παραμύθι   Μόλις περάσαμε το κατώφλι του νέου έτους.  Όλοι προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στα οικεία μας πρόσωπα μια σταγόνα θαλπωρής . Ιδιαίτερα, δε ,  στα παιδιά μας. Και…
  Συντάχθηκε στις Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 10:25 Διαβάστηκε 11640 φορές
 • ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020   Δεδομένης της μεγάλης ανάγκης ενίσχυσης του ουσιαστικού διαλόγου και όχι των βαρύγδουπων δηλώσεων άνευ ουσίας ώστε να αναπτυχτούν αποτελεσματικές δράσεις και πολιτικές…
  Συντάχθηκε στις Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 19:19
  Ετικέτες: ΣΜΠΕ ΕΠΑνΕΚ
  Διαβάστηκε 647 φορές

Ευθύνη

 

logo_xp

logo_efthimio

 

OptiWeb Soloutions