Τελευταία νέα

No image found!

Η μέρα μετά …

Η μέρα μετά …

Αλήθε....

Υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

«Οι Πολίτες της Κορινθίας προχωρούν μπροστά, Ενωμένο....

Η Ώρα της Στρατηγικής Επιλογής

Άρθρο στην εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας»

 ....

Πρόγραμμα

<<  Οκτώβριος 2018  >>
 Δ  Τ  Τ  Π  Π  Σ  Κ 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

perifereia

logo_el

 

logo_ee

 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Φίλες και Φίλοι,

Είμαι πραγματικά χαρούμενη και σας ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία σας. H παρουσία σας εδώ αποτελεί μήνυμα Ελπίδας και Ενότητας.

Μια Κορινθιακή απάντηση Ομοψυχίας  σε όλους  αυτούς που μας θέλουν στο περιθώριο της Προόδου, χωρισμένους από  ιδεολογικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και μαντρωμένους στους παραγοντικούς στάβλους τους. Αλλά οι Κορίνθιοι δεν είμαστε κοπάδι, είμαστε πνεύματα ελεύθερα, άνθρωποι αξιοπρεπείς που δεν σκύβουν εύκολα το κεφάλι σε μεγαλομανείς παραγοντικές επιδιώξεις.

 Μπροστά στα οξυμένα προβλήματα του Τόπου μας σπάμε τα κομματικά στεγανά και τους λέμε ότι όποια και εάν είναι η ιδεολογική μας τοποθέτηση εμείς ποτέ δεν θα γίνουμε εκπρόσωποι ούτε του απολιτικού ΝΑΙ σε Όλα, ούτε του Δογματικού ΟΧΙ σε ΟΛΑ. Εμείς εκπροσωπούμε μόνο τους πολίτες που μας εμπιστεύονται, σε αυτούς λογοδοτούμε και από αυτούς κρινόμαστε Χωρίς Εκπτώσεις και προσωπικούς πολιτικούς υπολογισμούς.

Και ξέρετε γιατί, γιατί Η Κορινθία είναι πάνω από όλους και από όλα.

Γιατί Η Κορινθία μας Ενώνει

και το όνειρο μας να εργαστούμε, ώστε να την δούμε στην Κορυφή της Προόδου μας παρακινεί να προχωρούμε μπροστά .

 

 

Φίλες και Φίλοι,

Το κύμα της Ελπίδας για την Κορινθία μας θέριεψε,

από τον Σχοίνο μέχρι την Αρχαίο Φενεό και τα Μαύρα Λιθάρια μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους σε κάθε γωνιά που επισκεφτήκαμε στη Κορινθία μας και σήμερα στην Κόρινθο είμαι πλέον σίγουρη ότι την Κυριακή θα σκεπάσει τον Παρασιτισμό, τον Οπαδισμό και τον Παραγοντισμό που οδήγησαν τον Τόπο μας και τους ανθρώπους του στην αναξιοπρέπεια και τον ευτελισμό

Αφήνουμε πίσω μας, όλους αυτούς που δρουν ακόμα και σήμερα σαν να μην  συνέβη τίποτα  στην ελληνική κοινωνία.

Τους αφήνουμε στη ζοφερή αδιαφάνεια τους αλλά και στην αντιδημοκρατική μεγαλομανία τους και περνάμε μπροστά με πάθος και λογισμό. 

 

Φίλες και Φίλοι,

 Η Κορινθία μας Χρειάζεται επιτακτικά  ένα  Σύγχρονο όραμα Αναγέννησης,  ένα αποτελεσματικό στρατηγικό σχέδιο δράσης, αλλά κυρίως χρειάζεται τα κατάλληλα πρόσωπα για να αντιμετωπίσουμε τα τεράστια προβλήματα της. Να αντιμετωπίσουμε κυρίως τη φτώχεια και την ανεργία.

Για να βγουν από το καθεστώς της ανέχειας ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες του Τόπου μας.

 Για να σταματήσει η αιμορραγία των νέων μας που φεύγουν για το εξωτερικό.

Να βρουν δουλειά τα παιδιά μας εδώ, στην Κορινθίας μας.   

Εμείς έχουμε και όραμα για την Κορινθία της Προόδου, Αποτελεσματικό Σχέδιο, αλλά και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό  για να πετύχουμε την μεγάλη Αναπτυξιακή Μεταστροφή.

 

 

Πρώτο βήμα - Αλληλεγγύη.

 Στρέφουμε το βλέμμα μας πρώτα από όλα στους ανθρώπους μας που παλεύουν για την επιβίωση τους.

Προχωρούμε στην «Δημιουργία ενός Πρότυπου Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης»  για την αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών των συμπολιτών μας, είτε σε θέματα σίτισης, είτε σε θέματα στέγασης, είτε σε θέματα ιατροφαρμακευτικής  και νομικής κάλυψης, υποστηρίζοντας φυσικά το συντονισμό ολοκληρωμένων δράσεων που ήδη επιτελούνται με ιδιαίτερη ευαισθησία  από την Εκκλησία μας και από το Κοινωνικό Ιατρείο, τα Βοήθεια στο Σπίτι και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Διότι, κυρίες και κύριοι, η αξία της προσφοράς δεν είναι μόνο δηλωτικό του πολιτισμικού αξιακού  μας συστήματος, αλλά είναι και πηγή για κάθε αναπτυξιακή προοπτική.

   

Δευτερο Βήμα  - Ανάπτυξη.  

Η Επωνυμία «Κορινθία» μετατρέπεται σε συνώνυμο ενός Τουριστικού και Πολιτισμικού Πόλου Ανθρωπισμού και Αισθητικής.

Από τη ριζική ανάπλαση της περιοχής του  Ισθμού ως Σύμβολο Αρχιτεκτονικής Αφύπνισης έως την μετατροπή της παραλιακής μας ακτογραμμής στην ομορφότερη θεματική ζώνη τεχνών, πολιτισμού και αναψυχής.

Από το Φράγμα του Ασωπού που μετατρέπεται σε Σύμβολο Αναγέννησης του αγροτικού και τουριστικού παραγωγικού μας μοντέλου βασιζόμενο στην Ποιότητα για να μπορούμε να μιλάμε για τη δημιουργία οικονομικής υπεραξίας, τόσο των αγροτών μας, όσο και των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής ως την περαιτέρω ανάδειξη του ορεινού μας όγκου ως Σύμβολου φυσικού κάλλους και αρμονίας δίπλα στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας.

 

 

Φίλες και Φίλοι,

Όλα αυτά θα κληθεί να τα υλοποιήσει μια ομάδα ανθρώπων όπως είναι οι συνυποψήφιοι μου στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ που διακρίνονται στις τοπικές μας κοινωνίες για το ήθος τους, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

 Και θέλω να πω δημόσια ότι πιστεύω ακράδαντα ότι το ψηφοδέλτιο μας στην Κορινθία αποτελεί μια πρόταση Δημιουργίας μοναδική στα ιστορικά δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Τόπο μας, όπου η φρεσκάδα συναντάει την εμπειρία, η δημιουργικότητα συναντάει την τεχνογνωσία και όλοι μαζί ενωμένοι με ισοτιμία και αλληλοσεβασμό είμαστε έτοιμοι την Κυριακή να αναλάβουμε την Ευθύνη να συνδημιουργήσουμε μαζί σας .

Φίλες και Φίλοι την Κυριακή,

Σας καλώ  να δώσουμε ενωμένοι ένα ηχηρό Κορινθιακό μήνυμα  Ελπίδας και Ενότητας προς όφελος όλων των πολιτών της Πελοποννήσου.

Σας καλώ να γίνουμε εμείς οι φορείς της αλλαγής που ονειρευόμαστε για τον Τόπο μας.

Σας καλώ να βάλουμε την Κορινθία εκεί πού της αξίζει στην Πρώτη θέση στην Καρδιά μας.

Σας καλώ να δώσουμε την ευκαιρία στον Κορίνθιο Συμπολίτη μας, τον Γιώργο τον Δέδε να ηγηθεί της προσπάθειας μας προς όφελος όλων των Πελοποννησίων.     

Η πίστη μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ακλόνητη.

ΝΑΙ θα τα καταφέρουμε και η Κοινωνία της Εργασίας θα επικρατήσει έναντι της Κοινωνίας του Παρασιτισμού.

 Σας ευχαριστώ από τα βάθη της  ψυχής μου.

Σας  ευχαριστώ για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια.         

«Η Κορινθία είναι το Σπίτι μας και αξίζει τον σεβασμό όλων». 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μάιος 2014 17:23

Video

Επίκαιρα

 • Βιογραφικό Σημείωμα CV
    Σούκουλη Βιλιάλη Μαρία Ελένη Βιογραφικό σημείωμα     Προσωπικές Πληροφορίες     Όνομα Πατρός Όνομα Μητρός Ημερομηνία γέννησης Τόπος γέννησης Διεύθυνση κατοικίας    εργασίας Τηλέφωνο Τηλ. εργασίας / FAX…
  Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 22:50 Διαβάστηκε 23009 φορές
 • Απολογισμός
  Απολογισμός Υιοθετώντας το ρητό που αναφέρει ότι η επανάληψη είναι η μητηρ πάσης μαθήσεως .... θα επαναλάβω  την μεγάλη ανάγκη της ενίσχυσης  ουσιαστικού διαλόγου, συλλογικότητας και συμμετοχικότητας  και όχι  βαρύγδουπων δηλώσεων………
  Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 22:46 Διαβάστηκε 202 φορές Διαβάστε περισσότερα...
 • Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη
  Η δικαίωση δύο χρόνια μετά για τη Μαριλένα Σούκουλη Ενώ όλα ξεκίνησαν ονειρικά για τους παρευρισκόμενους δημάρχους στην εισήγηση της Μαριλένας Σούκουλη για τον αγώνα ενάντια στην ΤΕΡΝΑ και για το επαναστατικό πνεύμα που τους χαρακτηρίζει, φτάνοντας μάλιστα να…
  Συντάχθηκε στις Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 19:50 Διαβάστηκε 212 φορές
 • Ένα πραγματικό παραμύθι
  Ένα πραγματικό παραμύθι Ένα πραγματικό παραμύθι   Μόλις περάσαμε το κατώφλι του νέου έτους.  Όλοι προσπαθήσαμε να προσφέρουμε στα οικεία μας πρόσωπα μια σταγόνα θαλπωρής . Ιδιαίτερα, δε ,  στα παιδιά μας. Και…
  Συντάχθηκε στις Κυριακή, 10 Ιανουάριος 2016 10:25 Διαβάστηκε 11602 φορές
 • ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020
  ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΜΠΕ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ 2014-2020   Δεδομένης της μεγάλης ανάγκης ενίσχυσης του ουσιαστικού διαλόγου και όχι των βαρύγδουπων δηλώσεων άνευ ουσίας ώστε να αναπτυχτούν αποτελεσματικές δράσεις και πολιτικές…
  Συντάχθηκε στις Τρίτη, 04 Νοέμβριος 2014 19:19
  Ετικέτες: ΣΜΠΕ ΕΠΑνΕΚ
  Διαβάστηκε 638 φορές

Ευθύνη

 

logo_xp

logo_efthimio

 

OptiWeb Soloutions